Nulladik nap

2017. február 13.

Fitten és fiatalon megébredtünk hajnali 3 óra nulla nulla perckor. Ez senkinek nem esett jól. Rövid vakarózás után összeszedtük magunkat.

Zoltán barátja érkezett értünk, aki a repülőtérre szállított minket röpke fél óra alatt. A repülőtéren ment minden, mint a karikacsapás! Egy utolsó pálinka, becsekkolás, felszállás! A szűkös ülésben alvás nélkül szálltunk le Moszkvában. A repülő vodka és a sör készletét mindet elfogyasztottuk, nehogy valakinek még maradjon! Mint később kiderült, nagyon jól tettük, mert Oroszországban a repülőtér területén tömény alkoholt nem lehet fogyasztani!

Kisebb alkudozás után 10.000 magyar forintért taxiztunk át a seremetyevói repülőtérre, ami egy óra utazás, tehát két személynek már nagyon megéri! A tömegközlekedés egy kicsit drágább lett volna és körülbelül 2 órát vett volna igénybe tapasztalatunk szerint.

Az utazás előtt hat órával a nagy táskát le tudtok adni a seremetyevói repülőtéren, és drága időnket elkocsmázni indultunk. Mivel nem készültünk bálba és Honolulu-ra, ezért váltócipőt nem hoztunk magunkkal, egy közepesen meleg és egy brutálisan meleg csizmánk van. Így a kocsmában most csizma nélkül ücsörgünk, ami néha mosolyt csal a mellettünk elhaladó emberek arcára. Itt vannak a mezítláb ivó szittya magyarok! Folytatjuk felfedező körutunkat a D terminálban!